آیا لیزر موهای زائد ضرر دارد؟ | عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد

زمان برای مطالعه: 16 دقیقه

آیا لیزر موهای زائد ضرر دارد یا آیا لیزر موهای زائد برای بدن خطر دارد یکی از سؤالات رایج در بین افرادی است که قصد انجام لیزر موهای زائد را دارند همچنین برای برخی از مراجعین این سوال پیش می‌آید که عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد چیست . بیشتر پزشکان و متخصصین با این نگرانی از سوی مراجعین خود، رو به رو هستند و در جلسات مشاوره قبل از شروع لیزر موهای زائد باید این نگرانی را از همه جهات برای بیمار برطرف کنند و در مورد مزایا و عوارض لیزر موهای زائد با بیمار صحبت کنند.

در ادامه به طور کامل به این موضوع پرداخته شده است و به تمام سوالات و ابهامات درباره ضرر لیزر موهای زائد پرداخته شده است پس تا انتها این مطلب با ما همراه باشید تا با عوارض نادر لیزر موهای زائد، مزایا و معایب لیزر موهای زائد برای خانم‌ها و آقایان در نواحی مختلف بدن آشنا شوید.

عوارض لیزر موهای زائد

لیزر موهای زائد چیست؟

لیزر موهای زائد یک روش زیبایی است که از لیزر قدرتمند یا نور پالسی شدید (IPL) برای از بین بردن موهای زائد در نواحی مختلف بدن استفاده می‌کند. این منبع نور فولیکول‌های مو را در پوست گرم کرده و از بین می‌برد که رشد مو را مختل می‌کند. نواحی رایج برای درمان با استفاده از لیزر موهای زائد عبارت‌اند از:

  • دست‌ها
  • پاها
  • خط ریش آقایان
  • بیکینی
  • زیر بغل
  • موهای زائد زیر چانه
  • درمان هیرسوتیم (اختلال پرمویی) در زنان
  • و…

تعداد جلسات مورد نیاز برای هر فرد متفاوت است. به عنوان مثال، ممکن است یک فرد 4 هفته یک‌بار و فرد دیگر هر 6 تا 8 هفته یک جلسه برای لیزر موهای زائد بدن نیاز داشته باشید. هیچ تضمینی وجود ندارد که لیزر موهای زائد، شما را از شر تمام موهای زائد خلاص کند. برای جلوگیری از رشد مجدد مو به جلسات منظم نیاز دارید.

اگر تمایل به انجام لیزر موهای زائد دارید پزشکی را انتخاب کنید که دارای تخصص در زمینه پوست و مو یا جراحی زیبایی باشد و تجربه انجام لیزر موهای زائد بر روی انواع پوست را داشته باشد.

در صورتی‌که لیزر را در مطب یا کلینیک زیبایی توسط اپراتور لیزر انجام می‌دهید مطمئن شوید که این کار تحت نظر پزشک انجام می‌شود و پزشک در طول تعداد جلسات در مطب حضور دارد و بر روند کار نظارت دارد.

در صورتی که می‌خواهید بهترین نتیجه را از انجام لیزر موهای زائد دریافت کنید به توصیه‌های پزشک توجه کنید و جلسات را به طور منظم ادامه دهید.

خطرات لیزر موهای زائد

آیا لیزر موهای زائد خطر دارد؟

لیزر موهای زائد بی‌خطر است، اما گاهی اوقات در برخی از افراد می‌تواند عوارض جانبی مانند درد و ناراحتی و قرمزی پوست را ایجاد کند که بعد از چند روز به طور کامل برطرف می‌شود.

همچنین ممکن است استفاده از لیزر موهای زائد برای افرادی از جمله زنان باردار و افرادی با انواع پوست خاص، مناسب نباشد. لیزر موهای زائد برای پلک‌ها، ابروها یا نواحی اطراف به دلیل احتمال آسیب شدید چشم توصیه نمی‌شود.

هیچ مدرک و دلیل علمی وجود ندارد که نشان دهد لیزر موهای زائد باعث سرطان پوست می‌شود پس اگر قصد لیزر موهای زائد را دارید و شایعاتی از این قبیل که لیزر موهای زائد باعث سرطان می‌شود، این اطمینان را به شما می‌دهیم که هیچ خطری شما را تهدید نمی‌کند و انجام لیزر موهای زائد باعث سرطان پوست نمی‌شود.

لیزر موهای زائد روی افرادی که پوست روشن و موهای تیره دارند بهتر عمل می‌کند. انجام لیزر روی پوست برنزه یا موهایی که سفید شده‌اند، مؤثر نیست. اگر در اثر نور خورشید برنزه شده‌اید، باید اجازه دهید قبل از انجام درمان پوست شما ترمیم شود و در صورت تائید پزشک لیزر انجام دهید.

اگر می‌خواهید دچار کمترین عوارض بعد از لیزر موهای زائد شوید باید تحت نظر پزشک متخصص پوست، مو و زیبایی لیزر انجام دهید و در سالن‌های زیبایی یا مکان‌هایی که پزشک مجرب فعالیت ندارد از انجام لیزر خودداری کنید.

عوارض لیزر موهای زائد بدن

خطرات و عوارض جانبی بعد از انجام لیزر متناسب با نوع پوست، رنگ مو، برنامه درمانی و رعایت مراقبت‌های قبل و بعد از درمان متفاوت است. شایع‌ترین عوارض لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • تحریک پوست: ناراحتی موقت، قرمزی و تورم پس از لیزر موهای زائد ممکن است. هر گونه علائم و نشانه‌ها معمولا در عرض چند ساعت یا چند روز ناپدید می‌شوند.
  • تغییر رنگدانه: لیزر موهای زائد ممکن است پوست را تیره یا روشن کند که این تغییرات ممکن است موقت یا دائمی باشند. روشن شدن پوست در درجه اول افرادی را که قبل یا بعد از درمان از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب نمی‌کنند و کسانی که پوست تیره‌تری دارند، تحت تأثیر قرار می‌دهد.

به ندرت، لیزر موهای زائد می‌تواند باعث ایجاد تاول، پوسته‌پوسته شدن، زخم یا سایر تغییرات در بافت پوست شود. سایر عوارض جانبی نادر عبارت‌اند از سفید شدن موهای درمان شده یا رشد بیش از حد مو در اطراف مناطق تحت درمان، به ویژه در پوست‌های تیره‌تر.

عوارض لیزر موهای زائد و سرطان

آیا دستگاه لیزر خانگی عوارض دارد؟

لیزرهای قابل استفاده در منزل برای رفع موهای زائد موجود است. این دستگاه‌ها ممکن است باعث کاهش متوسط مو شوند؛ اما هیچ مطالعه بزرگی برای مقایسه میزان مؤثر بودن این دستگاه‌ها با لیزر موهای زائد انجام شده در مطب وجود ندارد.

علاوه بر این، سازمان غذا و داروی امریکا (FDA) این دستگاه‌های لیزر موهای زائد خانگی را جزء لوازم آرایشی و بهداشتی می‌داند، نه پزشکی، به این معنی که آن‌ها به اندازه سایر دستگاه‌های پزشکی مورد بررسی قرار نمی‌گیرند. در حال حاضر، مطالعات دقیق و قابل اطمینانی در مورد میزان ایمن و مؤثر بودن ماشین‌های خانگی انجام نشده است.

اگر تصمیم به استفاده از دستگاه لیزر موهای زائد خانگی دارید، دستورالعمل‌های همراه دستگاه را دنبال کنید تا به کاهش خطر آسیب، به‌ویژه آسیب‌های چشمی کمک کنید.

عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد نی نی سایت

لیزر موهای در نواحی مختلف بدن در صورتی که در کلینیک‌های لیزر معتبر زیر نظر پزشک متخصص با دستگاه‌های استاندارد انجام شود و درجه دستگاه متناسب با رنگ پوست و میزان ضخامت موهای شما تنظیم شود عوارض خاصی ندارد اما اگر به خاطر پرداخت هزینه کمتر به مراکز نامعتبر مراجعه کنید ممکن است دچار عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد بشوید.

در ادامه به برخی از عوارض خطرناک لیزر موهای زائد که در صورت مراجعه فرد به کلینیک‌های نامعتبر که پزشک در آنجا حضور ندارد و از صفر تا صد مراحل از ویزیت و انجام لیزر فقط توسط اپراتور انجام می‌شود، اشاره شده است.

عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد نی نی سایت

پوسته‌پوسته شدن پوست نواحی لیزر شده

برخی از عوارض جانبی عبارتند از قرمزی، تحریک و پوسته پوسته شدن پوست، ممکن است تاول و اسکار نیز ایجاد شود. در صورت مراجعه به مراکز معتبر و رعایت مراقبت‌های بعد از لیزر می‌توان از این موارد به راحتی اجتناب کرد.

پوست شما می‌تواند تمام رطوبت خود را در اثر گرمای لیزر از دست بدهد. گرمای لیزر می‌تواند پوست شما را خشک کرده و باعث پوسته پوسته شدن یا ترک خوردن پوست شود که در نهایت منجر به ایجاد پوسته پوسته می‌شود. پوسته شدن طبیعی است اما اگر درجه حرارت لیزر به درستی تنظیم شود نباید این اتفاق بیفتد.

پس از پایان انجام لیزر، تکنسین به شما پیشنهاد می‌کند تا از یک مرطوب کننده استفاده نمایید همچنین نواحی که لیزر شده است را تحت هیچ شرایطی نخارانید زیرا ممکن است باعث آسیب پوست شود.

تغییر رنگ پوست

ملانین پوست شما نور لیزر را جذب می‌کند که به پوست شما رنگدانه می‌دهد. برخی بیماران ممکن است به دلیل گرمای جذب شده توسط پوست خود دچار تغییر رنگ شوند. بیمارانی که رنگ پوست روشن‌تری دارند، پوست ناحیه لیزر شده را تیره‌تر مشاهده می‌کنند، در حالی که افرادی که پوست تیره‌تری دارند، ممکن است رنگدانه‌های بیشتری ببینند. این عارضه موقتی است و در برخی موارد به سختی قابل توجه است.

هایپرپیگمانتاسیون یا تیرگی پوست

لیزر موهای زائد پتانسیل ایجاد هیپرپیگمانتاسیون یا تیرگی پوست را دارد. باید توجه داشته باشید که افرادی که رنگ پوست تیره تر دارند بیشتر مستعد این عارضه جانبی هستند. وقتی از نور لیزر برای از بین بردن مو استفاده می‌شود، می‌تواند به طور ناخواسته به ملانوسیت‌ها آسیب برساند که مسئول تولید ملانین هستند، رنگدانه‌ای که رنگ زیبای پوست ما را به آن می‌بخشد.

هنگامی که این ملانوسیت‌ها آسیب می‌بینند، ممکن است مقدار زیادی ملانین تولید کنند و در نتیجه هیپرپیگمانتاسیون ایجاد شود. به همین دلیل است که اگر به فکر انجام لیزر موهای زائد هستید، انتخاب یک پزشک متخصص و واجد شرایط بسیار مهم است. در صورت مراجعه به کلینیک‌های معتبر لیزر، آن‌ها ایمنی شما را تضمین می‌کنند و خطر هرگونه مشکل رنگدانه ناخواسته را به حداقل می‌رسانند.

بیشتر بخوانید
هایپرپیگمانتاسیون یکی از عوارض لیزر است که ممکن است برخی از افراد دچار آن شوند اگر دچار این عارضه شدید چندان جای نگرانی نیست چون با روش‌های مختلف قابل درمان است جهت اطلاع از علل ایجاد و نحوه درمان آن فقط کافی است به مطلب تیرگی پوست بعد از لیزر موهای زائد مراجعه نمایید.

اسکار یا جای زخم بعد از لیزر

اسکارها معمولاً از عوارض لیزر موهای زائد نیستند. با این حال، اگر پزشک مرتکب خطا شود، ممکن است زخم ایجاد شود اما این موضوع نباید برای پزشکان واجد شرایط بروز کند و اصولا بروز اسکار بعد از لیزر در صورتی به وجود می‌آید که فرد توسط اپراتور بی تجربه لیزر انجام دهد و در مرکز لیزر پزشک حضور نداشته یا این که پزشک تخصص کافی در زمینه پوست مو نداشته باشد.

همچنین اگر افراد بعد از درمان به درستی از ناحیه تحت درمان مراقبت نکنند، ممکن است اسکار ایجاد شود. در صورتی که بعد از انجام لیزر دچار اسکار یا جای زخم بر روی پوست خود شدید باید با پوست آسیب دیده مانند آفتاب سوختگی رفنار کنید تا از آسیب بیشتر جلوگیری شود. این بدان معنی است که آن را مرطوب نگه دارید، از نور خورشید محافظت کنید و به طور منظم علائم عفونت را چک کنید.

عفونت پوست

مانند سایر روش‌های رفع موهای زائد، آسیب رساندن به فولیکول‌های مو با لیزر می تواند خطر عفونت ایجاد کند. ناحیه آسیب دیده باید در حین بهبودی به عنوان یک زخم درمان شود. افراد باید در صورت بروز هرگونه علائم عفونت به پزشک متخصص پوست مراجعه کنند. در نهایت، در صورت بروز عفونت، نباید کرم‌های آنتی بیوتیک بدون نسخه (OTC) را روی نواحی وسیعی از پوست استفاده کنید و حتما باید داروهای مورد نیاز جهت درمان عفونت بعد از لیزر موهای زائد توسط پزشک تجویز شود.

سوختگی پوست

اگر لیزر موهای زائد به درستی انجام نشود، خطر سوختگی و تاول وجود دارد. با این حال، هنگامی که یک پزشک متخصص این فرآیند را انجام می‌دهد یا این فرآیند توسط اپراتور با تجربه زیر نظر پزشک متخصص انجام می‌شود، سوختگی و تاول نادر است.

اگر درجه حرارت لیزر به درستی متناسب با شرایط مورد نیاز فرد انجام نشود احتمال بروز سوختگی بسیار بالا است و باعث آسیب به لایه‌های مختلف پوست می‌شود و برای فرد علاوه بر ایجاد سوختگی، درد آزار دهنده‌ای نیز ایجاد می‌‎‌کند.

پزشک ممکن است درست قبل از استفاده از لیزر، یک دستگاه خنک کننده را روی پوست فرد اعمال کند. این به جلوگیری از سوزاندن پوست توسط لیزر کمک می‌کند.

التهاب فولیکولی

بعد از انجام لیزر موهای زائد، تورم خفیف در اطراف فولیکول مو؛ تغییرات رنگدانه پوست ممکن است رخ دهد اما موقتی هستند. فولیکول‌ها یک سری حفره‌هایی هستند که ریشه موها را احاطه می‌کنند. هرناحیه‌ای از بدن که مو داشته باشد، به تبع آن فولیکول نیز دارد و مستعد به وجود آمدن التهاب فولیکولی است. فولیکولیت یک وضعیت پوستی شایع است که در آن فولیکولهای مو دچار التهاب می شوند که معمولاً این شرایط توسط عفونت‌های باکتریایی و قارچی ایجاد می‌شود.

در ابتدا ممکن است ظاهر ضایعات برجستگی‌های قرمز رنگ یا دانه های چرکی سر سفید اطراف فولیکول‌های مو باشد. عفونت می‌تواند گسترش پیدا کند و به سمت زخم‌های دلمه دار و غیرقابل ترمیم پیش برود. این شرایط تهدید کننده نیست اما می تواند باعث خارش پوست ، التهاب، اذیت و کاهش کیفیت زندگی فرد شود. درمان التهاب فولیکولی بر اساس نوع و شدت بیماری متفاوت است. موارد خفیف اغلب فقط به درمان‌های خانگی نیاز دارند با این حال، موارد شدید ممکن است نیاز به دارو یا درمان‌های دیگر داشته باشند.

ایا لیزر موهای زائد ضرر دارد نی نی سایت

عوارض خطرناک لیزر موهای زائد بدن

به ندرت، لیزر موهای زائد می‌تواند ناراحتی یا عوارض جدی برای فرد ایجاد کند اما اگر لیزر موهای زائد زیر نظر پزشک متخصص انجام نشود و در مکان‌های غیربهداشتی توسط افراد بی‌تجربه انجام شود فرد را با عوارض جدی رو به رو خواهد کرد. در ادامه به عوارض خطرناک لیزر موهای زائد اشاره شده است که عبارتند از:

  • درد، ناراحتی یا حساسیت
  • قرمزی پوست که ممکن از بعد چند روز باقی بماند
  • پوسته‌پوسته شدن، تاول زدن، کبودی یا تورم پوست شما
  • روشن یا تیره شدن پوست شما
  • جای زخم
  • سوختن پوست در اثر گرمای لیزر
  • عفونت‌های باکتریایی

اگر لیزر موهای زائد انجام داده‌اید و از نتایج راضی نیستید یا عوارض جانبی دارید که شما را آزار می‌دهد، با پزشک خود در کلینیکی که تحت درمان قرار گرفته‌اید صحبت کنید. در صورت داشتن هرگونه عارضه‌ای که نیاز به مراقبت پزشکی دارد، به پزشکی که شما را درمان کرده است، مراجعه کنید.

عوارض لیزر موهای بدن

عوارض لیزر موهای زائد بدن زنان

لیزر موهای زائد یک روش پزشکی است که از یک پرتو متمرکز نور (لیزر) برای از بین بردن موهای زائد استفاده می‌کند. در طی لیزر موهای زائد، لیزر نوری از خود ساطع می‌کند که توسط رنگدانه (ملانین) موجود در مو جذب می‌شود. انرژی نور به گرما تبدیل می‌شود که به کیسه‌های لوله‌ای شکل درون پوست (فولیکول‌های مو) که مو تولید می‌کنند آسیب می‌رساند. این آسیب رشد مو در آینده را مهار یا به تأخیر می‌اندازد.

اگرچه لیزر موهای زائد به طور مؤثر رشد مو را برای دوره‌های طولانی به تأخیر می‌اندازد، اما معمولا منجر به حذف دائمی موهای زائد نمی‌شود. چندین درمان لیزر موهای زائد برای حذف اولیه موهای زائد مورد نیاز است و همچنین ممکن است به درمان‌های نگهداری نیز نیاز باشد. لیزر موهای زائد برای افرادی که پوست روشن و موهای تیره دارند بسیار مؤثر است، اما می‌توان آن را با موفقیت برای انواع پوست استفاده کرد.

عوارض لیزر موهای بدن آقایان

لیزر موهای زائد برای کاهش موهای زائد استفاده می‌شود و اگر در کلینیک معتبر تحت نظر پزشک متخصص انجام شود عوارض خاصی برای آقایان ندارد. مکان‌های رایج لیزر موهای زائد آقایان شامل پاها، زیر بغل، خط ریش، موهای بدن و ناحیه تناسلی است. با این حال، درمان موهای ناخواسته تقریباً در هر ناحیه‌ای به جز پلک یا ناحیه اطراف آن امکان‌پذیر است.

رنگ مو و نوع پوست در موفقیت لیزر موهای زائد مردان تأثیر دارد. اصل اساسی این است که رنگدانه مو، نه رنگدانه پوست، باید نور را جذب کند. لیزر باید تنها به فولیکول مو آسیب برساند و در عین حال از آسیب به پوست جلوگیری کند بنابراین، تضاد بین رنگ مو و پوست همچنین موهای تیره و پوست روشن، بهترین نتایج را به همراه دارد.

خطر آسیب به پوست زمانی بیشتر می‌شود که تضاد کمی بین رنگ مو و پوست وجود داشته باشد، اما پیشرفت در فناوری لیزر، لیزر موهای زائد را به گزینه‌ای مناسب برای افرادی که پوست تیره‌تری دارند تبدیل کرده است. با این حال، گزینه‌های لیزر درمانی برای افرادی که دارای موهای رنگ روشن مؤثر نیست اما همچنان در حال توسعه و بررسی است.

عوارض وحشتناک لیزر موهای زائد

 

مراقبت‌های قبل از لیزر موهای زائد

قبل از لیزر موهای زائد، با پزشک مشورت کنید تا مشخص شود که آیا این گزینه درمانی برای شما مناسب است یا خیر. در جلسه مشاوره قبل از انجام لیزر پزشک موارد زیر را بررسی می‌کند:

سابقه پزشکی شما را در زمینه مصرف دارو، سابقه اختلالات پوستی یا اسکار و روش‌های قبلی حذف موهای زائد مورد بررسی قرار می‌دهد.

در مورد خطرات، مزایا و انتظارات، از جمله این که لیزر موهای زائد چه کاری می‌تواند انجام دهد و چه کاری نمی‌تواند برای شما انجام دهد، صحبت می‌کند. در جلسه مشاوره، طرح درمان و هزینه‌های مربوطه را مورد بحث قرار می‌گیرد.

پزشک همچنین دستورالعمل‌های خاصی را برای آماده شدن برای لیزر موهای زائد ارائه می‌دهد که دستورات قبل از انجام لیزر موهای زائد عبارتند از:

  • یک روز قبل از انجام لیزر حتما باید موهای زائد ناحیه مورد نظر را با تیغ یا ژیلت شیو کنید.
  • حتما قبل از جلسه لیزر دوش بگیرید.
  • از یک روز قبل از مصرف الکل و دخانیات اجتناب کنید.
  • از مصرف داروهای رقیق‌کننده خون مانند آسپرین پرهیز کنید.
  • قبل از انجام لیزر آب کافی بنوشید تا دمای بدن شما تنظیم شود.
  • اجتناب از سایر روش‌های حذف موهای زائد. کندن، اپیلاسیون و الکترولیز می‌تواند فولیکول مو را مختل کند و حداقل چهار هفته قبل از درمان باید از انجام آن‌ها اجتناب شود.
  • اگر در جلسه‌های قبل دچار آلرژی یا واکنش خاصی بر روی پوست خود شده‌اید، حتما با پزشک در میان بگذارید.

لیزر موهای زائد چگونه انجام می‌شود؟

برای لیزر هر ناحیه از بدن، از عینک مخصوص برای محافظت از چشمان مراجعه‌کنندگان در برابر پرتو لیزر استفاده می‌‌شود.

پزشک ممکن است برای کاهش هر گونه ناراحتی در طول درمان، از یک بی‌حس‌کننده موضعی روی پوست شما استفاده کند.

پزشک معمولاً یک ژل خنک‌کننده مانند ژل آلوئه‌ورا را روی ناحیه پوست اعمال می‌کند.

پزشک یا اپراتور لیزر دستگاه لیزر را روی پوست شما قرار می‌دهد و آن را فعال می‌کند. بسته به نوع لیزر، ممکن است از یک دستگاه خنک‌کننده در نوک دستگاه یا یک ژل خنک برای محافظت از پوست و کاهش خطر عوارض جانبی استفاده شود.

هنگامی که پزشک لیزر را فعال می‌کند، پرتو لیزر از طریق پوست شما به فولیکول‌های مو منتقل می‌شود. گرمای شدید پرتو لیزر به فولیکول‌های مو آسیب می‌رساند که از رشد مو جلوگیری می‌کند که در این حالت ممکن در سطح پوست خود احساس سوزن‌سوزن شدن کنید.

هر جلسه ممکن است بین 15 دقیقه تا بیش از یک ساعت طول بکشد. تعداد جلسات مورد نیاز بستگی به ناحیه مورد لیزر و سیستم مورد استفاده دارد.

به عنوان مثال درمان یک ناحیه کوچک مانند لب بالایی، ممکن است تنها چند دقیقه طول بکشد اما درمان یک ناحیه بزرگ‌تر، مانند دست و پاها ممکن است بیش از یک ساعت طول بکشد.

عوارض لیزر موهای زائد مزایای لیزر موهای زائد
تحریک پوست رفع موهای زیر پوستی
تغییر رنگدانه‌ها مقرون به صرفه
ایجاد قرمزی روی پوست ماندگاری طولانی مدت
ایجاد تاول یا سوختگی روی پوست در صورت مراجعه به مراکز نامعتبر ایجاد پوست لطیف

مراقبت‌های بعد از انجام لیزر موهای زائد

ناحیه لیزر شده ممکن است به مدت چند ساعت تا چند روز قرمز یا برجسته باشد.

نگه داشتن منظم کیسه یخ یا کمپرس یخ بر روی پوست می‌تواند در کاهش قرمزی پوست، کمک‌کننده باشد.

پوست شما بعد از لیزر موهای زائد به نور خورشید حساس‌تر می‌شود پس بهتر است تا پایان دوره درمان از قرار دادن ناحیه تحت درمان در معرض نور خورشید خودداری کنید.

صرف‌نظر از آب و هوا برای حداقل 4 هفته بعد از انجام لیزر، در مناطقی که لیزر شده است و در معرض نور مستقیم خورشید از کرم ضد آفتاب استفاده کنید.

اگر بلافاصله پس از لیزر موهای زائد دچار واکنش پوستی شدید، ممکن است پزشک از کرم استروئیدی روی ناحیه آسیب‌دیده استفاده کند.

تا 6 هفته پس از انجام لیزر و اتمام جلسات از قرار گرفتن در معرض آفتاب یا دستگاه سولار برای برنزه شده، خودداری کنید.

عوارض لیزر موهای زائد نی نی سایت

هزینه لیزر موهای زائد

هزینه لیزر موهای زائد به ناحیه بدن تحت درمان و تعداد جلسات مورد نیاز بستگی دارد. یکی دیگر از عوامل تأثیرگذار در قیمت لیزر موهای زائد نوع دستگاه لیزر است و می‌توان گفت: مهم‌ترین عامل در تفاوت قیمت لیزر در کلینیک‌ها و مطب‌های مختلف، نوع و برند دستگاه است.

طول مدت درمان لیزر موهای زائد

موها فوراً نمی‌ریزند، اما در طی چند روز تا چند هفته، موها می‌ریزند. این ممکن است شبیه رشد مداوم مو باشد. درمان‌های مکرر معمولاً ضروری است زیرا رشد و ریزش مو به طور طبیعی در یک چرخه اتفاق می‌افتد و لیزر درمانی با فولیکول‌های مو در مرحله رشد جدید بهترین کار را دارد.

نتایج و طول درمان به طور قابل‌توجهی در افراد متفاوت است و پیش‌بینی آن دشوار است. اکثر مردم حذف موهای زائد را بعد از چند ماه تجربه می‌کنند در صورتی که ممکن است برای فردی دیگر سال‌ها طول بکشد.

به‌طور معمول لیزر موهای زائد معمولاً به دو تا شش جلسه درمانی نیاز دارد. فاصله بین درمان‌ها بسته به محل متفاوت است. در مناطقی که مو به سرعت رشد می‌کند، مانند لب بالا، درمان ممکن است در چهار تا هشت هفته تکرار شود. در مناطقی با رشد کند مو، مانند پشت یا کمر، درمان ممکن است هر 12 تا 16 هفته انجام شود.

ذکر این نکته ضروری است که لیزر موهای زائد حذف دائمی موهای زائد را تضمین نمی‌کند. زمانی که برخی از موها دوباره رشد می‌کنند، معمولا ظریف‌تر و رنگ آن‌ها روشن‌تر از قبل است.

5/5 (1 نظر)

مقالات مرتبط

2 دیدگاه

    Avatar
  • سلام آیا لیزر باعث ناباروری در خانم ها میشه؟

      Avatar
    • درود وقت بخیر
      لیزر موهای زائد به هیچ وجه باعث ناباروری در خانم‌ها نمی‌شود زیرا اشعه لیزر فقط در حدی است که فولیکول‌های مو را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در صورت انجام لیزر بکینی به هیچ عنوان به اندام تناسلی بانوان آسیب وارد نمی‌کند.

ارسال یک نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره سینایار

مجموعه کلینیک‌های سینایار در حال حاضر در شهرهای اصفهان، کیش و مسقط (کشور عمان) دایر می‌باشند و به صورت تخصصی در زمینه پوست، مو و زیبایی فعالیت دارند

ساعات کاری کلینیک
شنبه تا چهارشنبه 8 الی 18
پنج‌شنبه: 8 الی 12