کاشت مو برای بیماران صرع
کاشت مو برای بیماران صرع نیاز به بررسی شرایط فیزیکی و پرونده پزشکی بیمار دارد که در این مقاله پزشکان کلینیک سینایار قصد دارند این موضوع را بررسی کنند که آیا افرادی که دارای بیماری صرع هستند قادر به انجام کاشت مو طبیعی هستند یا خیر، برای دریافت پاسخ این سؤال فقط کافی است تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا پاسخ مناسب را دریافت کنید.
در صورتی که همچنان سؤالی در زمینه کاشت مو طبیعی برای بیماران صرع در ذهن شما ایجاد شده است که در طول این مقاله به آن اشاره نشده است فقط کافی است در بخش نظرات، سؤال خود را مطرح نمایید و در سریعترین ممکن پاسخ آن را از پزشک متخصص کاشت مو دریافت نمایید.
بیماری صرع چیست؟
صرع یک بیماری مغزی است که مسئول تشنجهای مکرر و اعلام نشده است. اگر دو تشنج غیرقابل تحریک یا یک تشنج غیرقابل تحریک با خطر بالای تشنجهای بعدی را تجربه کنید، ممکن است پزشک شما را مبتلا به صرع تشخیص دهد. صرع همه تشنجها را ایجاد نمیکند.
اگرچه یک آسیب مغزی یا یک استعداد ژنتیکی ممکن است با تشنج مرتبط باشد، علت دقیق اغلب ناشناخته است. اصطلاح “صرع” برای توصیف طیفی از اختلالات استفاده میشود که با تشنجهای مکرر مشخص میشوند و هیچ اشارهای به شدت یا علت تشنج فرد نمیکند.
آیا بیماران مبتلا به صرع میتوانند کاشت مو انجام دهند؟
سالهای اخیر شاهد پیشرفت قابلتوجهی در جراحی کاشت مو بودهایم. پیشرفتهای تکنولوژیکی در این روش میزان موفقیت و نتایج کلی آن را به میزان زیادی بهبود بخشیده است و ایمنی و اثربخشی آن را افزایش داده است.
سوالات زیادی در مورد این که آیا افراد مبتلا به صرع میتوانند عمل کاشت مو انجام دهند وجود دارد. اگر فردی در جوانی صرع داشته باشد، آیا میتواند پیوند مو انجام دهد؟
سؤال رایج دیگر این است که آیا بیماران با سابقه صرع در دوران کودکی میزان موفقیت کمتری را برای کاشت مو تجربه خواهند کرد؟ بیمارانی که مشکلات صرع دارند نیز میتوانند در صورت رعایت برخی اقدامات احتیاطی، پیوند مو دریافت کنند.
حتی اگر از دوران کودکی مبتلا به صرع بوده و یا به مدت سه تا چهار سال با دارو آن را مدیریت کرده باشد، باز هم میتوان واجد شرایط عمل کاشت مو بود.
شک و تردیدهای قابلتوجهی در مورد اینکه آیا کسانی که با صرع یا حملات اپیدمی دست و پنجه نرم میکنند، میتوانند تحت عمل کاشت مو قرار گیرند، وجود دارد. اگر در دوران جوانی از صرع رنج میبردند میتوانند کاشت مو انجام دهند؟
در یک پاسخ کلی میتوان گفت: کسانی که مشکل صرع دارند نیز میتوانند کاشت مو انجام دهند، به شرط این که شرایط ایمنی خاصی را رعایت کنند.
چه فردی در دوران کودکی مبتلا به صرع بوده باشد یا فردی که به مدت 3-4 سال با این بیماری دست و پنجه نرم کرده باشد و از آن زمان توانسته است این بیماری را با دارو کنترل کند، هنوز هم میتواند واجد شرایط کاشت مو باشد.
با توجه به این که در کلینیک سینایار کاشت مو به صورت تخصصی توسط پزشک متخصص با سابقه چندین ساله انجام میشود در این کلینیک نمونههای موفق پیوند مو برای بیماران مبتلا به صرع یا افرادی که در کودکی دچار صرع بودهاند انجام شده است و فرد دچار هیچگونه عارضهای بعد از عمل نشده است.
با توجه به حساسیت این بیماری و نوع داروهایی که این افراد مصرف میکنند شرط لازم برای پذیرش این بیماران این است که گزارش کاملی از پرونده پزشکی خود را در جلسه مشاوره کاشت مو همراه داشته باشند تا توسط پزشک تمام موارد مورد نیاز بررسی شود و تعیین کند که آیا فرد قادر به انجام عمل کاشت مو طبیعی است یا خیر.
مراقبتهای قبل از انجام کاشت مو در بیماران صرع
به طور کلی میتوان گفت: بیماری صرع تأثیری بر موفقیت کاشت مو ندارد مگر این که داروهایی که این بیماران استفاده میکنند بر رشد مو تأثیر بگذارند. اگر دچار این بیماری هستید و از داروهای ضد صرع استفاده میکنید باید قبل از اقدام به انجام عمل کاشت مو با پزشک متخصص خود که برای بیماری صرع تحت نظر ایشان هستید مشورت نمایید و نظر پزشکتان را به پزشک متخصص کاشت مو انتقال دهید تا پزشک پیوند مو بر اساس دانستههای خود و نظر پزشک معالج شما تصمیم نهایی را بگیرید که آیا شما کاندید مناسب کاشت مو هستید یا خیر.
پیوند مو طبیعی برای بیماران صرع شاید کار دشوار یا خطرآفرین نباشد، اما باید آزمایشاتی را انجام دهند که میزان بیماری آنها مشخص شود. پس از تشخیص درصد و نوع بیماری، با متخصص کاشت مو مشورت کرده و داروهایی را که مصرف میکنید به او اطلاع دهید؛ زیرا شاید نیاز باشد مصرف برخی از داروها را در حین جراحی و در دوره نقاهت قطع کنید یا این که زیر نظر پزشک برخی از آنها را تغییر دهید.
جهت رفاه حال مراجعه کنندگان عزیز در کلینیک سینایار امکان پرداخت هزینه کاشت مو به صورت قسطی یا با وام وجود دارد جهت اطلاع از شرایط فقط کافی است به بخش کاشت مو اقساطی مراجعه نمایید.
عوارض کاشت مو در بیماران صرع
اگر فرد بدون این که از پزشک معالج خود مشورت بگیرد و یا بدون این که پزشک کاشت مو را مطلع کند که دچار بیماری صرع است و به اختیار خود اقدام به انجام کاشت مو بکند، دچار عوارض جبرانناپذیری خواهد شد و اطلاع این موضوع به پزشک و دریافت مشورت از آن بسیار مهم است زیرا پزشکان تعدادی از الزامات ایمنی را قبل از این که کسی برای پیوند مو تائید شود، مشخص میکنند.
قبل از انجام کاشت مو یکسری پیش نیازها باید رعایت شود در غیر این صورت کاشت مو برای بیماران مبتلا به صرع امکانپذیر نیست. اگر فردی مبتلا به صرع فعال است، باید داروی مناسب را مصرف کند و صبر کند تا این بیماری برطرف شود. چنین بیمارانی در صورت انتخاب پیوند مو بدون درمان شرایط فعلی خود، در معرض خطر پیامدهای خطرناکی قرار خواهند گرفت.
اگر فرد مبتلا به صرع حرکتهای کنترلنشدهای را در حین حملات صرع تجربه کنند اقدام به انجام کاشت مو کند در حین حملات باعث آسیب به سر و آسیب به موهای پیوند شده میشود. بیماران مبتلا به صرع پس از دریافت درمان پزشکی برای وضعیت خود باید حداقل شش ماه و حداکثر یک سال صبر کنند.
بیمارانی که بعد از دوره درمان سه سال صبر کنند و مشکل آنها در این مدت بازنگردد، کاندید ایدهآل برای پیوند موی طبیعی هستند.
آیا صرع بر میزان موفقیت کاشت مو تأثیر میگذارد؟
شک و تردیدهایی اغلب مطرح میشود زیرا به اشتباه تصور میشود که کاشت مو در همان نواحی از سر انجام میشود که بیماری صرع از آن سرچشمه میگیرد در صورتی که این تصور اشتباه است. در واقع منبع بیماری صرع در عمق مغز است در صورتی که جراحی کاشت مو بر روی پوست سر توسط جراحان انجام میشود انجام عمل پیوند مو هیچ ربطی به منشأ این بیماری ندارد. علاوه بر این، نتایج کاشت موی بیماران صرعی با سایر بیماران عادی قابل مقایسه است.
منطقهای که سالمترین و قویترین موها برای کاشت مو از فولیکولها برداشته میشوند به عنوان منطقه اهداکننده یا بانک مو شناخته میشود و محل برداشت مو هم هیچ ربطی به منشأ بیماری صرع ندارد.
ارتفاع ناحیه اهداکننده معمولاً از چند سانتیمتر بالاتر از پشت گردن شروع میشود و تا نقطهای که مو شروع به ریزش میکند، ادامه مییابد. پهنا بر اساس ساختار موی بیمار تا ناحیه ضعیف و پراکنده بالای گوش انتخاب میشود.
شرایط انجام پیوند مو در بیماران مبتلا به صرع
اینطور نیست که هر بیمار صرعی بتواند برای کاشت مو اقدام کند و این امکانپذیر نیست زیرا برای این بیماران باید شرایط ایمنی خاصی موردبررسی قرار گیرد تا تشخیص داده شود این افراد واجد شرایط پیوند مو هستند یا خیر.
اگر وضعیت صرع فرد در حال حاضر فعال است، باید منتظر بماند و داروی مناسب مصرف کند و بگذارد شرایط بیماری و حملات صرع فروکش کند. اگر چنین بیمارانی بدون درمان بیماری، فوری اقدام به انجام پیوند مو کنند، میتواند منجر به عواقب خطرناکی برای آنها شود.» حرکت کنترل نشده در حین صرع، اگر در بیماران درماننشده پس از کاشت مو رخ دهد، میتواند منجر به آسیب سر و آسیب به ناحیه پیوند مو شود.
زمان انتظار ایدهآل برای بیماران مبتلا به صرع میتواند بین 6 ماه تا 1 سال پس از درمان شرایط پزشکی آنها باشد. اگر سه سال صبر کنند و در این مدت مشکل دیگری عود نکرد، چنین بیمارانی کاملاً مناسب پیوند مو هستند.
برای بیماران صرعی که کاشت مو را انتخاب میکنند، ریسکپذیری میتواند نتیجه معکوس داشته باشد و همیشه بهتر است یک پزشک متخصص در حین انجام عمل کاشت مو نزدیک باشد.
با سلام اگر شخصی دکتر متخصصش گفته باشه که باید تا پایان عمر داروهای تجویزی را مصرف کنه و بیماریش بیش از ده سال با داروها کاملا کنترل شده باشه و صمنا از نوجوانی تاکنون از این بیماری رنج برده باشه تا این ده پانزده سال اخیر که دکتر حاذقی داروی مناسب با نوع صرع او تجویز کرده و کنترل کرده باشه چی میشه آیا میتواند کاشت مو کند با سپاس.
سلام و عرض ادب، با اخذ بلامانع عمل کاشت از پزشک معالج خود میتوانید اقدام به کاشت مو نمایید.