عوارض تزریق ژل لب

عواراض تزریق ژل لب یا عوارض فیلر لب در صورتی ایجاد می‌شود که تزریق فیلر توسط پزشک غیر متخصص برای فرد انجام شود یا از برندهای غیر معتبر جهت تزریق استفاده شود. با توجه به این که امروزه فیلر لب به یکی از کارهای زیبایی پرطرفدار تبدیل شده است و تاثیر شگرفی در زیبایی چهره فرد دارد.

همانند هر عمل زیبایی این روش هم خطرات و عوارض مرتبط به خود را دارد و افراد قبل از اقدام به انجام این روش باید از خطرات تزریق ژل لب آگاه شوند و به پزشک متخصص در این زمینه جهت تزریق فیلر مراجعه نمایند. در ادامه به طور کامل آناتومی لب، فرآیند تزریق فیلر لب و عوارض آن مورد بررسی قرار گرفته است.

فیلر لب چیست؟

فیلر لب به عنوان پرکننده‌های پوستی یا پرکننده‌های تزریقی نیز شناخته می‌‎شوند. آن‎‌ها موادی هستند که برای افزایش حجم و تغییر شکل به لب‌ها تزریق می‌‎شوند. پرکننده‌های لب یک گزینه درمانی همه کاره است که می‌تواند تغییرات مختلفی را در لب‌ها ایجاد کند و نواقص موجود در لب را برطرف کند.

اگر بخواهید لب‌های حجیم‌تر، اصلاح عدم تقارن لب‌ها یا کاهش خطوط ریز و چین و چروک‌های اطراف دهان داشته باشید، پرکننده‌های لب می‌توانند به دستیابی به نتیجه دلخواه شما کمک کنند. مقدار و نوع فیلر مورد استفاده به اهداف فردی و آناتومی صورت شما بستگی دارد.

فیلر لب که به عنوان تقویت کننده لب یا تزریق لب نیز شناخته می‌شود یکی از محبوب‌ترین درمان‎‌های زیبایی است که در سراسر جهان انجام می‌شود. آن‌ها همچنین یکی از درمان‎‌هایی هستند که بیشتر از سایر درمان‌ها منجر به عوارض جانبی می‌شوند. عوارض جانبی ناشی از فیلر لب نیز بیشتر احساس می‌‎شود زیرا لب‌ها در صورت شما نمایان هستند.

کلینیک سینایار یکی از معتبرترین مراکز تزریق فیلر لب در اصفهان است که در این کلینیک از معتبرترین برندهای فیلر جهت تزریق به لب استفاده می‌شود و فرآیند تزریق ژل لب توسط پزشک متخصص زیبایی انجام می‌شود. جهت رزرو نوبت یا دریافت مشاوره در این زمینه با شماره 09019105494 تماس بگیرید.

خطرات تزریق فیلر لب

در حالی که تزریق فیلر لب به طور فزاینده‌‎ای برای دستیابی به لب‌های پرتر و حجیم‌‎تر محبوب شده است، مهم است که از عوارض جانبی احتمالی که ممکن است رخ دهد، آگاه باشید. در حالی که اکثر افراد بدون هیچ گونه عارضه‌ای تحت تزریق فیلر لب قرار می‌گیرند، خطرات بالقوه‌ای در ارتباط با این روش وجود دارد. در ادامه عوارض فیلر لب به طور کامل مورد بررسی قرار گرفته است.

عوارض تزریق ژل لب
عفونت تورم کبودی
نکروز واکنش آلرژیک تبخال
تغییر رنگ پوست گلوله شدن ژل عدم تقارن در لب‌ها

تورم و کبودی

یکی از عوارض جانبی رایج تزریق فیلر لب، تورم و کبودی در اطراف محل تزریق است. این یک واکنش طبیعی است و معمولا در عرض چند روز فروکش می‌کند. استفاده از کمپرس سرد روی این ناحیه می‌تواند به کاهش تورم کمک کند و استفاده از کرم آرنیکا می‌تواند به کبودی کمک کند.

عفونت

اگر مستعد ابتلا به تبخال هستید و عفونت‌ها خیلی زود به بدن شما سرایت می‌کند، تزریق به آن ناحیه ممکن است باعث حمله شود. تمیز نگه داشتن ناحیه لب و استفاده از حوله‌های تمیز می‌تواند به جلوگیری از شروع عفونت یا تبخال کمک کند. اگر تبخال دارید یا فکر می‌کنید که دارای علائم تبخال هستید، باید از انجام هر گونه عمل جراحی یا انجام درمان زیبایی مانند تزریق ژل خودداری کنید تا این که به طور کامل برطرف شود. همچنین باید این موضوع را با پزشک خود در میان بگذارید زیرا ممکن است درمان‌ها یا محصولات جایگزین را توصیه کند.

واکنش‌های آلرژیک

اگرچه نادر است، برخی از افراد ممکن است به مواد فیلرهای مورد استفاده در تزریق لب حساسیت داشته باشند. این می‌تواند منجر به قرمزی، خارش و تورم شود که فراتر از محل‌های تزریق گسترش می‌یابد.

بیشتر بخوانید
بوسیدن یا لب گرفتن بلافاصله بعد از تزریق فیلر لب ممنوع است و ممکن است فرد را با عوارض جدی رو به رو کند جهت اطلاع از علت و عوارض این موضوع به مطلب بوسیدن بعد از ژل لب مراجعه نمایید.

تغییر رنگ پوست

در برخی موارد، تزریق فیلر لب می‌تواند باعث آسیب یا انسداد عروق خونی ریز شود. این می‌تواند منجر به تغییر رنگ پوست مایل به آبی شود که به عنوان اثر Tyndall شناخته می‌شود.

تبخال

یکی از نگرانی‌‎های رایج در مورد تزریق فیلر لب، فعال شدن مجدد تبخال است. اگر سابقه تبخال دارید، این روش می‌تواند باعث شیوع جدید شود. توصیه می‌شود برای انجام اقدامات پیشگیرانه در مورد هر گونه سابقه تبخال به پزشک خود اطلاع دهید.

نکروز

در موارد نادر، تزریق فیلر لب می‌تواند منجر به مرگ بافت شود که به آن نکروز نیز می‌گویند. این زمانی اتفاق می‌افتد که ماده پرکننده جریان خون را به بافت‌های اطراف مختل می‌کند. علائم نکروز بافت شامل درد شدید، تاول زدن یا سیاه شدن پوست است. اگر هر یک از این علائم را تجربه کردید، مراقبت فوری پزشکی ضروری است.

گلوله شدن ژل تزریق شده

پس از تزریق ژل لب ، معمول است که بتوانید محصول را به خصوص در ناحیه لب و به طور قابل توجهی در اولین درمان خود احساس کنید. فیلر همچنین گاهی اوقات می‌تواند چند روز پس از درمان چند توده و برآمدگی از خود به جای بگذارد. معمولاً این مشکل برطرف می‌شود اما اگر برطرف نشد، اغلب می‌توان آن را با ماساژ آرام ناحیه درمان کرد. با این حال همیشه بهتر است قبل از انجام هر کار دیگری با پزشک خود صحبت کنید.

چگونه خطرات تزریق ژل لب را کاهش بدهیم؟

قبل از تزریق فیلر به لب، مهم است که از خطرات و عوارض این روش آگاه باشید. در حالی که فیلرهای لب به طور کلی ایمن و قابل تحمل هستند، عوامل خاصی وجود دارد که ممکن است احتمال بروز عوارض جانبی را افزایش دهد. با رعایت یکسری نکات قبل از انجام تزریق ژل به لب می‌توانید به کاهش خطرات احتمالی کمک کنید برخی از راهکارهای موجود جهت کاهش خطرات تزریق ژل لب عبارتند از:

انتخاب پزشک متخصص و معتبر: انتخاب پزشک متخصص در زمینه زیبایی که به آناتومی صورت و لب‌ها و همچنین نحوه تزریق اصولی فیلر آشنایی داشته باشد بسیار مهم است. یک جراح زیبایی یا جراح پلاستیک دارای گواهی بورد با تجربه گسترده در تجویز پرکننده لب برای کاهش خطر عوارض انتخاب کنید.

اعلام سابقه بیماری‌های خود به پزشک: تمام اطلاعات پزشکی مرتبط، به ویژه اختلالات خودایمنی یا اختلالات خونریزی را در اختیار متخصص پزشکی خود قرار دهید تا مطمئن شوید که آن‌ها می‌توانند تصمیمی آگاهانه در مورد مناسب بودن این روش برای شما بگیرند.

مشاوره تزریق ژل لب

در زمینه تزریق فیلر لب می‌توانید به کلینیک سینایار، بهترین و بروزترین مرکز در زمینه خدمات زیبایی مراجعه نمایید. برای مشاوره رایگان تزریق فیلر لب بر روی باکس زرد رنگ کلیک نمایید.

تماس بگیرید

عدم مصرف دخانیات و الکل: از کشیدن سیگار و نوشیدنی‌های الکلی هم قبل و هم بعد از عمل خودداری کنید تا به بهبودی مطلوب کمک کنید و احتمال عوارض را کاهش دهید.

عدم استفاده از داروهای رقیق کننده خون: از مصرف داروهای رقیق کننده خون یا داروهای ضد التهاب خودداری کنید زیرا می‌توانند خطر خونریزی و کبودی در محل تزریق را افزایش دهند.

رعایت مراقبت‌های بعد از تزریق فیلر لب: دستورالعمل‌های متخصص پزشکی خود را برای مراقبت‌های پس از آن، از جمله اجتناب از ورزش شدید، استفاده از کمپرس سرد، و هیدراته ماندن برای کمک به روند بهبود و به حداقل رساندن تورم و کبودی دنبال کنید. نوشیدن آب زیاد همچنین می‌تواند به دفع سموم و بهبود سریع‌تر کمک کند.